logo
Повернутись

Інтернет провайдер Нещерова - ДОМОНЕТ

«ДОМОНЕТ» – це надійна компанія, яка здійснює підключення високошвидкісного домашнього інтернету та телебачення. У своїй роботі використовуємо сучасні технології та обладнання останнього поклоніння. Карта нашого покриття доступна на веб-сайті. Якщо вам потрібен хороший провайдер Нещерова, ми готові надати як базові, так і додаткові послуги. Звертайтеся до наших менеджерів, і технічна команда виконає підключення в обумовлений час.


Високі технології для кожного абонента

Провайдер «ДОМОНЕТ» здійснює підключення до інтернету в Нещерові, залучаючи Etherneth останнього покоління. Ця технологія, що пройшла багато етапів модернізації, ідеально підходить для багатоквартирних будинків. Її переваги: ​​стабільний сигнал, висока швидкість передачі (від 100 Мбіт/с до 1000 Мбіт/с) та безпека. Технологія передбачає резервування даних, що дає змогу відновити їх після збоїв. Для забезпечення дротової мережі провайдер у ЖК «Республіка» використовує кабелі:

  • оптоволоконний;
  • UTP 5e;
  • FTP.

Тип дротів вибирається залежно від технічних умов у квартирі.

Провайдер для абонентів Нещерова пропонує роутер Mikrotik. Його можна як купити, так і взяти в найм. Ми стали першим провайдером в Україні, який використовує подібну технологію. З нею користувачеві не потрібно спеціальних навичок, щоб змінити пароль або ім'я мережі.

Через акаунт можна вносити оплату та перевіряти поточну швидкість інтернету. Провайдер впровадив свій кабінет в «Телеграм», що дозволяє користувачам Нещерова проводити необхідні операції за допомогою робота. Через нього передаються й останні новини «ДОМОНЕТ».


Високий рівень сервісу та максимальні вигоди

Якщо у користувачів у Нещерові виникають збої, провайдер надсилає технічного спеціаліста. При оформленні термінової заявки клієнт обслуговується позачергово. У разі переїзду до зони покриття «ДОМОНЕТ» ми залишаємо умови оплати чинного договору. При цьому здійснюємо прокладання кабелю, підключення, реєстрацію в мережі та інші послуги.

При необхідності даємо білу IP-адресу, як статичний, так і динамічний; проводимо роботи на фасаді з FTP-кабелем, встановлюємо подвійні розетки і т. д. Всі додаткові послуги вказані на сайті, а їх вартість уточнюйте у менеджерів.

Провайдер для абонентів Нещерова надає як базові, і преміальні тарифи. Окремі категорії клієнтів обслуговуються на пільгових умовах (якщо вони мають таке право). Регулярно проводимо акції як обмежені за термінами, так і на постійній основі. Умови дивіться на веб-сайті.

arrowUp